Tuesday, May 17, 2011

Lurve Bugs




October 2010


Lurve Bugs company's logo


Lurve Bugs, logo ni telah di request oleh Puan Lisa Mohsin sekitar bulan 10 tahun lepas. Die nak buat bisnes kad company die. Disebabkan die trust design aku so die just bagitau nak guna basic colour pink n purple jer. So aku pun draft la dalam 4,5 design. N sib baik die ni jenis yg xbape cerewet jadik xbape banyak la keje aku.. maybe sebab design aku bagi besh2 kots... huahuahua.... yg aku attach ni design yg die dah pilih. kowanks rase ok x? sebab takot Lisa ni just nak ambek hati aku jer ni...hehehe... ape2pun thanks to Lisa Mohsin coz trust aku erk... =)




p/s: tunggu aku post gambar2 invitation card birthday party anak2 Lisa, Tasya n Ryan k...

2 comments:

  1. yuhuuuu fahaa...ni ha baru berkesempatan nak 'mengomen'...hehehee..

    ReplyDelete